Η Έλενα Βάκα για την μη απογραφή της ΔΕΥΑΧ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η Έλενα Βάκα για την μη απογραφή της ΔΕΥΑΧ


Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της λίστας των εν συνόλω 133 -μεταξύ των οποίων και 16 ΔΕΥΑ- Δημοτικών, Διαδημοτικών και Αναπτυξιακών Επιχειρήσεων που δεν έχουν αποστείλει τα ζητούμενα στοιχεία στη ψηφιακή πλατφόρμα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προς απογραφή του προσωπικού και των οικονομικών χρήσεων τους, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Χαλκιδέων (που συμπεριλαμβάνεται στη σχετική λίστα) Έλενα Βάκα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η εντύπωση που δημιουργείται από τα διάφορα δημοσιεύματα περί άρνησης απογραφής της ΔΕΥΑΧ, είναι παραπλανητική και πλήττει την εικόνα της Δημοτικής μας Επιχείρησης.
Στην πραγματικότητα, η ΔΕΥΑΧ δεν δύναται να αποστείλει τα ζητούμενα στοιχεία που αφορούν στο προσωπικό της, δέσμια ούσα δικαστικής προσωρινής διαταγής που πέτυχαν οι εργαζόμενοι με την κατάθεση σχετικών ασφαλιστικών μέτρων, η συζήτηση επί των οποίων έχει οριστεί για τον προσεχή Νοέμβριο.
 

Τέλος, σημειώνεται ότι, απαντώντας σε παλαιότερα σχετικά αιτήματα, η Δημοτική μας Επιχείρηση, είχε γνωστοποιήσει τα οικονομικά μεγέθη και το απασχολούμενο προσωπικό της, τόσο προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 5598/27-09-2013 έγγραφό της), όσο και προς το Υπουργείο Εσωτερικών (με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 7647/31-12-2013 έγγραφό της). Και άρα, έχει κοινοποιήσει πλήρως τα στοιχεία της προς το Ελληνικό Δημόσιο.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Εύβοια: Δείτε τις δημοτικές επιχειρήσεις που αρνούνται να απογραφούν!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA