Ερέτρια: Ένοπλη ληστεία στο super market Κρητικός! Απείλησαν τον διευθυντή με όπλο και τσεκούρι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερέτρια: Ένοπλη ληστεία στο super market Κρητικός! Απείλησαν τον διευθυντή με όπλο και τσεκούρι!


Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε με το ...καλημέρα στο super market Κρητικός στην Ερέτρια - Οι δύο ένοπλοι ληστές που αναζητούνται για να συλληφθούν, εισέβαλαν στο super market και υπό την απειλή όπλου και τσεκουριού ζήτησαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.
Ένα εφιαλτικό πρωινό, έζησαν την Κυριακή 27 Ιουλίου οι κάτοικοι, δύο υπάλληλοι και ο διευθυντής του super market Κρητικός, στην Ερέτρια. ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Ήταν περίπου στις 8.15, όταν οι δύο κρανοφόροι ληστές σταμάτησαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού έξω ακριβώς από το super market, επί της οδού Μενεδήμου & Κανάρη και κατέβηκαν από την μηχανή κρατώντας στα χέρια όπλο και τσεκούρι.
Οι δράστες ήταν τόσο θρασύτατοι, που ενώ έγιναν αντιληπτοί αρχικά από θαμώνες και τον ιδιοκτήτη ενός καφενείου, όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά τους απείλησαν με το όπλο και συνέχισαν την επιχείρηση.
Αφού έσπασαν την τζαμαρία του super market με το τσεκούρι, εισέβαλαν στο χώρο και ήρθαν αντιμέτωποι με δύο υπαλλήλους και τον διευθυντή του καταστήματος.
Υπό την απειλή όπλου και τσεκουριού απείλησαν τον διευθυντή και ζήτησαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, ώσπου κατάλαβαν ότι έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία και εξαφανίστηκαν με την μοτοσυκλέτα.
Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη τους και πιθανολογείται ότι σχετίζονται με την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε πριν λίγους μήνες σε super marker στην Αμάρυνθο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA