Χαλκίδα: Οι στενές σχέσεις της αστυνομίας με την Χρυσή Αυγή! Το eviazoom στο MEGA (VIDEO) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Οι στενές σχέσεις της αστυνομίας με την Χρυσή Αυγή! Το eviazoom στο MEGA (VIDEO)

Οι αποκαλύψεις του eviazoom στο MEGA...
Οι στενές σχέσεις της αστυνομίας με την Χρυσή Αυγή... 
Ο Διοικητής Τροχαίας Χαλκίδας, Κώστας Αργύρης συναντήθηκε σε θερμό κλίμα με μέλη της Χρυσής Αυγής,όπου και φωτογραφήθηκε μαζί τους...
Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε Πακιστανούς στο Βασιλικό, μπροστά στα μάτια των αστυνομικών πριν λίγους μήνες...
Ο Νίκος Μίχος είχε υπερασπιστεί με πάθος τον Αστυνομικό διευθυντή Εύβοιας αλλά και τον Διοικητή Ασφαλείας Χαλκίδας που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.... 

ΒΙΝΤΕΟ

Έρευνα διέταξε η ΕΛΑΣ μετά την αποκάλυψη ότι πριν από δύο μήνες κλιμάκιο της χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη, Απόστολο Γκλέτσο επισκέφθηκε την αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας.

Εκεί, επικράτησε θερμό κλίμα, ενώ έγινε και λήψη φωτογραφιών με τους Χρυσαυγίτες να ποζάρουν αμέσως μετά μαζί με τον διοικητή της τροχαίας Χαλκίδας, Κώστα Αργύρη.

Η υπόθεση αυτή ωστόσο δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, αφού τον περασμένο Αύγουστο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης όχι μόνο είχε θέσει σε διαθεσιμότητα τους επικεφαλής της αστυνομίας στην Εύβοια, αλλά είχε "ξηλώσει" δύο στρατηγούς της αστυνομίας, τον επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας και το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας γιατί κατά τη διάρκεια επεισοδίων που είχαν γίνει στη Χαλκίδα, οι χρυσαυγίτες μπαινόβγαιναν στα γραφεία τους με πλήρη πολεμική εξάρτηση, με κράνη, ρόπαλα και ασπίδες, χωρίς να παρεμβαίνουν οι τοπικές αστυνομικές δυνάμεις.
Αυτό μάλιστα συνέβαινε παρά το γεγονός ότι τα γραφεία των νεοναζί βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση από την αστυνομική διεύθυνση.

Τελικά, σχεδόν ένα μήνα αργότερα, στις 19 Σεπτεμβρίου και ενώ είχε πέσει νεκρός στο Κερατσίνι ο Παύλος Φύσσας από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη δολοφόνου Ρουπακιά, συνελήφθησαν από άνδρες των ΜΑΤ που είχαν σταλεί από την Αθήνα, τρία μέλη της οργάνωσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα, που ήταν οπλισμένα με κοντάρια και ασπίδες.
Στη δίκη τους που τελικά αναβλήθηκε δεν είχε δεχθεί να τους υπερασπιστεί κανένας δικηγόρος του τοπικού συλλόγου.

Τότε μάλιστα στις δηλώσεις του, ο χρυσαυγίτης Βουλευτής Μίχος δεν είχε περιοριστεί μόνο στις προκλήσεις, αλλά είχε υπερασπιστεί με πάθος τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας αλλά και τον Διοικητή Ασφαλείας Χαλκίδας που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Οι καταγγελίες για την προκλητική ανοχή της αστυνομίας στην Εύβοια απέναντι στη Χρυσή Αυγή ήταν συνεχείς και αφορούσαν τόσο επιθέσεις εναντίον Ελλήνων όσο και αλλοδαπών.
Μία από τις επιδρομές που είχαν κάνει χρυσαυγίτες με πέτρες, ξύλα και τσιμεντόλιθους είχαν στόχο καταστήματα μεταναστών στο Βασιλικό και έγινε όπως καταγγέλθηκε μπροστά στα μάτια των αστυνομικών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA