Χαλκίδα: "Κωλοτούμπα η Λίλιαν Ζλακώνη! Πούλησε τους ψηφοφόρους - Δείτε τι λέει ο Φίλιππος Μακρής (VIDEO) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: "Κωλοτούμπα η Λίλιαν Ζλακώνη! Πούλησε τους ψηφοφόρους - Δείτε τι λέει ο Φίλιππος Μακρής (VIDEO)

Ο πρόεδρος της ΔΑΕΠΕΧ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Μακρής, μίλησε αποκλειστικά στο eviazoom για την Λίλιαν Ζλακώνη, η οποία αποχώρησε από τον συνδυασμό του Θανάση Ζεμπίλη και "μετακόμισε" στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παγώνη.
Δείτε τι λέει και για τον Βασίλη Καθαροσπόρη

ΒΙΝΤΕΟ

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Θανάση Ζεμπίλη και πρόεδρος της ΔΑΕΠΕΧ, Φίλιππος Μακρής, μίλησε αποκλειστικά στο eviazoom, για την Λίλιαν Ζλακώνη και τον Βασίλη Καθαροσπόρη, οι οποίοι αποχώρησαν και οι δύο από τον συνδυασμό του Θανάση Ζεμπίλη, για να πάνε στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παγώνη.
"Άνθρωποι που κινούνται από τον έναν συνδυασμό στον άλλο είναι κωλοτούμπες και έχουν να κάνουν μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον, θεωρούν τους ψηφοφοφόρους πρόβατα που μπορούν να τα μεταφέρουν από τον έναν χώρο στον άλλον.
Ο κόσμος θα κρίνει και αναλόγως θα πράξει σε αυτές τις εκλογές, θα κοιτάξουν να βρουν ανθρώπους
που έχουν μία συνεχή πορεία, που έχουν εντιμότητα, ήθος και αξιοπρέπεια.
Κωλοτούμπα σημαίνει, να φύγω από τον συνδυασμό που είμαι και έχω εκλεγεί πουλώντας τους ψηφοφόρους, χωρίς να τους ρωτήσω, όπως η κ. Ζλακώνη η οποία έφυγε από τον κ. Αναγνωστάκη και πήγε στον κ. Ζεμπίλη και όπως έφυγε από τον κ.Ζεμπίλη και πήγε στον κ. Παγώνη...
Ο κόσμος έχει καταλάβει τι περί τίνος πρόκειται... "

"Για τον Βασίλη Καθαροσπόρη, μπορεί να μην ισχύει ακριβώς το ίδιο, αλλά από την στιγμή που φεύγεις από έναν χώρο και το θεωρείς σπίτι σου και ξαφνικά βγαίνεις και το κατηγορείς το σπίτι σου, δεν είναι ότι καλύτερο..."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA