Μύλος στην Χαλκίδα: Η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε ότι την προσέγγισε "μεγαλοστέλεχος" του Χρήστου Παγώνη για στήριξη στις εκλογές! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μύλος στην Χαλκίδα: Η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε ότι την προσέγγισε "μεγαλοστέλεχος" του Χρήστου Παγώνη για στήριξη στις εκλογές!


"Μεγαλοστέλεχος του συνδυασμού "Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας", εκ των εμπίστων του υποψηφίου δημάρχου Χαλκίδος, Χρήστου Παγώνη, προσέγγισε τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα" στην Εύβοια, Ιωάννη Μάλιαρη, επιδιώκοντας να επιτύχει "κάτω απ' το τραπέζι" συμφωνία στήριξης του συνδυασμού του."

Λίγα 24ωρα πριν από το άνοιγμα των καλπών για τον β΄ γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών στην Χαλκίδα, η "μάχη" ανάμεσα στον Θανάση Ζεμπίλη και τον Χρήστο Παγώνη χοντραίνει σε μεγάλο βαθμό, μετά και την ανακοίνωση - αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής (Τ.Ο. Εύβοιας) η οποία αναφέρει, ότι "Μεγαλοστέλεχος του συνδυασμού "Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας", εκ των εμπίστων του υποψηφίου δημάρχου Χαλκίδος, Χρήστου Παγώνη, προσέγγισε τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα" στην Εύβοια, Ιωάννη Μάλιαρη, επιδιώκοντας να επιτύχει "κάτω απ' το τραπέζι" συμφωνία στήριξης του συνδυασμού του."

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
 "Τις συνήθεις παλαιοκομματικές πρακτικές δοκιμάζουν κυβερνητικοί υποψήφιοι δήμαρχοι εν όψει του δευτέρου γύρου των δημοτικών εκλογών. Μεγαλοστέλεχος του συνδυασμού "Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας", εκ των εμπίστων του υποψηφίου δημάρχου Χαλκίδος, Χρήστου Παγώνη, προσέγγισε χθες τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα" στην Εύβοια, Ιωάννη Μάλιαρη, επιδιώκοντας να επιτύχει "κάτω απ' το τραπέζι" συμφωνία στήριξης του συνδυασμού του. Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι:

1. Δεν θεωρούμε τους ψηφοφόρους μας πρόβατα για να τους κατευθύνουμε στο τί να ψηφίσουν από τη στιγμή που δεν μετέχει δικός μας συνδυασμός.
2. Δεν στηρίζουμε ΚΑΝΕΝΑΝ από τους διαπλεκόμενους υποψηφίους, που καλλιεργούν πελατειακές σχέσεις με τους ψηφοφόρους.
3. Χρειάζεται πολύ θράσος και αναίσχυντος πολιτικαντισμός για να θεωρούν ότι έχουν την παραμικρή δυνατότητα προσέγγισής μας οι πολιτευτές που στηρίζονται ξεκάθαρα από τους εκπροσώπους του καθεστώτος και μάλιστα τους πρωτοπόρους των (αντισυνταγματικών και παράνομων) πολιτικών διώξεων εναντίον του Κινήματός μας."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA