Χαλκίδα: Κατάνυξη και έντονο προεκλογικό άρωμα στον επιτάφιο! Δείτε ποιοι έδωσαν το παρών! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Κατάνυξη και έντονο προεκλογικό άρωμα στον επιτάφιο! Δείτε ποιοι έδωσαν το παρών! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσία εκατοντάδων πιστών, πραγματοποιήθηκε και φέτος η ακολουθία και η περιφορά του Επιτάφιου στη Χαλκίδα, που ξεκίνησε από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου και ολοκληρώθηκε στη παραλία της Χαλκίδας, όπου συγκεντρώθηκαν εκεί και οι υπόλοιποι 6 επιτάφιοι της πόλης.

ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός από την κατάνυξη, έντονο ήταν και το προεκλογικό άρωμα από τους υποψήφιους που έδωσαν το παρών, μιας και απο χθες ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική περιόδος. 
Από νωρίς βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, ο Υπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, οι βουλευτές Κώστας Μαρκόπουλος, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Βαγγέλης Αποστόλου, καθώς και υποψήφιοι τοπικοί άρχοντες, οι οποίοι σε λίγες μέρες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις εκλογές.
Το παρών έδωσαν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Χαλκίδας Θανάσης Ζεμπίλης και Χρήστος Παγώνης, καθώς και πλήθος υποψήφιων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA