Σαντορίνη: Στην εντατική η τουρίστρια που τραυματίσθηκε μαζί με άλλα τρία άτομα από έκρηξη αυτοσχέδιου βαρελότου! ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σαντορίνη: Στην εντατική η τουρίστρια που τραυματίσθηκε μαζί με άλλα τρία άτομα από έκρηξη αυτοσχέδιου βαρελότου! ΒΙΝΤΕΟ

Χειροπέδες σε δύο άτομα που έριξαν το βαρελότο μπροστά από εκκλησία
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου νοσηλεύεται μία Αμερικανίδα η οποία τραυματίστηκε μαζί με άλλα τρία άτομα στη Σαντορίνη από έκρηξη αυτοσχέδιου βαρελότου.

ΒΙΝΤΕΟ
Η Αμερικανίδα, που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένη από τους υπόλοιπους, χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.
Οι άλλοι τρεις νοσηλεύονται με εγκαύματα κυρίως στα πόδια.
Εν τω μεταξύ, στην σύλληψη 2 ατόμων προχώρησε η αστυνομία της Σαντορίνης μετά τον τραυματισμό συνολικά 7 ανθρώπων απο αυτοσχέδιο βαρελότο στο χώρο έξω απο τον Ιερό Ναό Παναγίας του Ακάθιστου Ύμνου, στην Οία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 34χρονο κι έναν 23χρονο που την ώρα της Ανάστασης πέταξαν αυτοσχέδιο βαρελότο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τριών Αμερικανών τουριστών (δυο γυναικών 51 και 53 ετών και ενός άνδρα 55 ετών) κι ενός 50χρονου Έλληνα, οι οποίοι αρχικά μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας και στη συνέχεια με ιδιωτικό αεροσκάφος διακομίστηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης.
Οι τουρίστες φέρουν σοβαρά τραύματα στο σώμα ενώ ο 50χρονος κινδυνεύει να χάσει το ένα του μάτι.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από έκρηξη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA