Εκλογές 2014: Ο Φίλιππος Μακρής υποψήφιος με τον συνδυασμό του Θανάση Ζεμπίλη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές 2014: Ο Φίλιππος Μακρής υποψήφιος με τον συνδυασμό του Θανάση Ζεμπίλη!

Ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Δ.Α.Ε.Π.Ε.Χ, Φίλιππος Μακρής, δέχτηκε την πρόταση του Θανάση Ζεμπίλη και θα είναι εκ νέου υποψήφιος στο Δήμο Χαλκίδας,  με τον συνδυασμό "Γέφυρα στο μέλλον - Κοινωνική Συμμαχία - Αλληλεγγύη".
Ο Φίλιππος Μακρής έκανε την εξής δήλωση:
"Μετά από απαίτηση των συμπολιτών μου και μένοντας πιστός στην υπόσχεσή μου να συνεχίσω το κοινωνικό έργο που έχω ήδη αρχίσει, θα είμαι και πάλι υποψήφιος στις ερχόμενες Δημοτικές του Μαΐου, πιστεύοντας ότι έχω πολλά ακόμα να προσφέρω.
Η ανταπόκριση σας στον αγώνα αυτό, θα μου δώσει τη δυνατότητα να ξαναεκλεγώ όπως κάνατε ήδη στο παρελθόν."
Ποιος είναι ο Φίλιππος Μακρής
Από τα μαθητικά του χρόνια ξεκίνησε το ενδιαφέρον και η συμμετοχή του στα κοινά δίνοντας τους πρώτους μαθητικούς αγώνες μέσα από την εκλογή του στα συμβούλια, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων και την αδικία που επικρατούσε στο εκπαιδευτικό σύστημα της εποχής.
Η δράση και η αγωνιστική του διάθεση ήταν στοιχεία που στη μετέπειτα πορεία του τροφοδότησαν την απόφαση του να ασχοληθεί περισσότερο με τα προβλήματα του τόπου, και το δίκαιο που αφορούσε το συμπολίτη.

Γνώμονας στην εξελικτική αυτή πορεία υπήρξε η ηθική τάξη των πραγμάτων και η εντιμότητα, άξονας που γύρω της περιστρέφεται έως και σήμερα η αγωνιστική του δράση.
Επίκεντρο και πρωταρχικός του στόχος, ήταν, είναι και θα είναι ο Συμπολίτης του και η πόλη που όλοι γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και αγαπάμε.
Αυτοί οι λόγοι τον οδήγησαν να κινηθεί αρχικά σε διάφορους Συλλόγους που του έδωσαν τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα περιβάλλον τέτοιο ώστε να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας.

Επιγραμματικά  έχει τελέσει Πρόεδρος σε πολλούς Πολιτιστικούς Συλλόγους, Μαθητικούς, Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, σε Συνεταιρισμούς και ιδρυτικό μέλος πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας, προσπαθώντας να συμβάλλει προς μια θετική κατεύθυνση κάτι που οι συμπολίτες μας είχαν καθημερινά ανάγκη.
Αναφορικά, έχει διατελέσει:
  • Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου
  • Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κανήθου
  • Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του Λυκείου Κανήθου
  • Ιδρυτικό μέλος του Εκπολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου του Κλειστού Κανήθου και μέλος του Δ.Σ. Εκεί.
  • Μέλος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας για τουλάχιστον 10 χρόνια.
  • Ταμίας στο Σύλλογο Πολυτέκνων
  • Μέλος του Δ.Σ. Κ.Α.Π.Η. Κανήθου
Εργάστηκε πολλά χρόνια στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών και οι περισσότεροι αγρότες και κτηνοτρόφοι με τους οποίους συνεργάστηκε τον γνωρίζουν για το ζήλο, τη στήριξη, το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση που έδειξε στα προβλήματα και τις ανάγκες τους.
Το 2005 προσελήφθη στην Ε.Α.Β. όπου εργάζεται μέχρι σήμερα.
Εδώ και 3.5 χρόνια είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, δίνοντας καθημερινά τον αγώνα του και υποστηρίζοντας πάντα τις ανάγκες και τα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών μας, από διάφορες θέσεις όπως:
  • Μέλος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Αντιπρόεδρος στο Χ.Υ.Τ.Α
  • Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
  • Πρόεδρος της Επιτροπής Βεβαιώσεων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών
Λίγο πριν τη λήξη της θητείας του, ορίστηκε Πρόεδρος της Δ.Α.Ε.Π.Ε.Χ. όπου έχει αναλάβει άμεσα δράση της οποίας τα αποτελέσματα θα αρχίσουν σύντομα να φαίνονται.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA