Εκλογές 2014: Φάνης Σπανός και Γιάννης Κοντζιάς στην Βόρεια Εύβοια - ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές 2014: Φάνης Σπανός και Γιάννης Κοντζιάς στην Βόρεια Εύβοια - ΦΩΤΟ

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, του συνδυασμού «Αλλάζουμε… Στην καρδιά της Ελλάδας», Φάνης Σπανός ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Βόρεια Εύβοια - Πάντα στο πλευρό του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς.
Την Μεγάλη Πέμπτη, ο Φάνης Σπανός επισκέφτηκε την Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα τα Γιαλτρα, Αιδηψό, Αγιόκαμπο, Νέο Πύργο, Ωρεούς, Ασμηνιο, Πευκή, Αρτεμίσιο, Γούβες, Αγριοβοτανι και Βασιλικά.
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, συνομίλησε με φορείς και κατοίκους των παραπάνω περιοχών, ενώ μαζί του, στις συναντήσεις ήταν και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Αλλάζουμε… Στην καρδιά της Ελλάδας», Γιάννης Κοντζιάς.
Ο διάλογος με τους κατοίκους διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας και με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων, ώστε την νέα αυτοδιοικητική περίοδο να σχεδιαστούν οι λύσεις τους.
Σημαντικότερα προβλήματα αναδείχθηκαν το κεντρικό και επαρχιακό δίκτυο καθώς και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς (ιδιαίτερα η ανάδειξη του πύργου Δροσίνη στις Γούβες).
Ο Φάνης Σπανός, αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους και τους φορείς των παραπάνω περιοχών για την συνεργασία και την φιλοξενία τους, δεσμεύτηκε για την προώθηση των αιτημάτων και για διεκδικητική Περιφερειακή αυτοδιοίκηση η οποία θα αξιοποιήσει στο μέγιστο τις πιστώσεις από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και την χρηστή διαχείριση των ιδίων πόρων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA