ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αλβανός κακοποιός πήρε άδεια από τις φυλακές Μαλανδρίνου και δεν επέστρεψε! Έδινε παρών στη Χαλκίδα - ΕΔΕ σε εξέλιξη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αλβανός κακοποιός πήρε άδεια από τις φυλακές Μαλανδρίνου και δεν επέστρεψε! Έδινε παρών στη Χαλκίδα - ΕΔΕ σε εξέλιξη!


Ο 40χρονος Αλβανός δεν επέστρεψε στις φυλακές Μαλανδρίνου μετά την 9ημερη άδεια που του είχε δοθεί, η οποία έληγε στις 29 Μαρτίου
Είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια φυλακή για κλοπές και ληστείες!
Είχε δηλώσει τόπο κατοικίας στο Βασιλικό Χαλκίδας και έδινε παρών στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας
ΕΔΕ σε αστυνομικούς!

Όπως αποκαλύπτει το eviazoom, μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας καθώς υπάρχει σε εξέλιξη ΕΔΕ, για τον 40χρονο Αλβανό κακοποιό, ο οποίος δεν επέστρεψε στις φυλακές Μαλανδρίνου μετά την 9ημερη άδεια που του είχε δοθεί, μέχρι και τις 29 Μαρτίου 2014.
Είχε καταδικαστεί, σε 17χρόνια φυλακή για κλοπές και ληστείες, ενώ ήταν η τέταρτη 9ημερη άδεια που έλαβε, με προορισμό όπως είχε πει, την Εύβοια.
Άμεσα ενημέρωθηκαν οι φυλακές και η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, καθώς ο Αλβανός είχε δηλώσει τόπο κατοικίας στο Βασιλικό Χαλκίδας, ενώ έδινε παρών στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας.
Στην ΕΛ.ΑΣ έχει σημάνει συναγερμός και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του, καθώς θεωρείται επικίνδυνος κακοποιός.
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας καθώς υπάρχει σε εξέλιξη ΕΔΕ, σε αστυνομικούς.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA