Αγρίνιο: Τίμησαν τον αστυνομικό που σκότωσαν οι δραπέτες των Τρικάλων! ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αγρίνιο: Τίμησαν τον αστυνομικό που σκότωσαν οι δραπέτες των Τρικάλων! ΦΩΤΟ

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή και μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, πραγματοποιήθηκαν σήμερα από το Δήμο Αγρινίου τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου, που σκοτώθηκε στις 17 Ιουνίου 2013, στο Δίστομο την ώρα του καθήκοντος σε συμπλοκή με τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.
Όπως διαβάζουμε στο aerasnews, τα αποκαλυπτήρια της προτομής που φιλοτέχνησε ο γλύπτης Βασίλειος Παπασάικας, έγιναν από το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παύλο Μοσχολιό, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγο κ. Αθανάσιο Ματσίκα και το Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν: ο εκπρόσωπος τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Αστυνόμος Α΄ κ. Χαράλαμπος Φέτσος και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγόριος Μπακάρας.
Στεφάνια κατέθεσαν, ο Γιός του Γιώργου Ανδριτσόπουλου, Χαράλαμπος, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, οι Βουλευτές, κ. Κώστας Καραγκούνης και κ. Έλενα Κουντουρά, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ. Αθανάσιος Ματσίκας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιώργος Ανδριτσόπουλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγόριος Μπακάρας, ο Επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Δημήτριος Τσούνης και ο Εκπρόσωπος της Ν.Ε. της ΔΗ. ΜΑ.Ρ κ. Βαγγέλης Καρακίτσος.
Τέλος στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας κ. Περικλής Λουλακούδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας κ. Νίκος Πιστιόλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου κ. Χριστόφορος Μπόκας , ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής, ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας κ. Νικόλαος Καραπάνος, ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας κ. Κωνσταντίνος Τσαμούρας, ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κ. Δημήτριος Ρούσσης και πλήθος κόσμου. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA