Κύμη: Στο σκαμνί ο δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς για το ποτήρι που εκσφενδόνισε σε δημοτικό σύμβουλο! ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Κύμη: Στο σκαμνί ο δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς για το ποτήρι που εκσφενδόνισε σε δημοτικό σύμβουλο! ΒΙΝΤΕΟ

Αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη θα βρεθεί σήμερα (28/1) ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε και εκφενδονίσε ποτήρι στον Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης Βαγγέλη Μπελιά, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΒΙΝΤΕΟ
Στο σκαμνί θα κάτσει σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου ο Δημήτρης Θωμάς, μετά από μήνυση του Βαγγέλη Μπελιά και την αυταπάγγελτη δίωξη του Εισαγγελέα.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου κατηγορείται ότι στις 23 Νοεμβρίου 2009 και την ώρα του δημοτικού συμβουλίου, εκσφενδόνισε ποτήρι στον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, Βαγγέλη Μπελιά, μετά από έντονη αντιπαράθεση που ακολούθησε.
"Ευτυχώς το ποτήρι πέρασε ξυστά από το πρόσωπο μου και έπεσε στον τοίχο" τονίζει στο eviazoom ο Βαγγέλης Μπελιάς, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και αυτός κατηγορούμενος για εξύβριση, μετά από μήνυση του Δημήτρη Θωμά.
Ο Δήμαρχος θα έχει διπλή υπεράσπιση στο Δικαστήριο, από τους Δικηγόρους Άγγελο & Γιάννη Ποθητάκη (θα τους πληρώσει ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου), ενώ ο δημοτικός σύμβουλος θα έχει δικηγόρο τον Θανάση Τάρτη.
Ο Βαγγέλης Μπελιάς μιλάει στο eviazoom για την επίθεση που δέχτηκε

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA