Αμάρυνθος : Ληστές με καλάσνικοφ πυροβόλησαν αστυνομικούς! Οι σφαίρες τρύπησαν ψυγεία και τέντες καταστημάτων (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αμάρυνθος : Ληστές με καλάσνικοφ πυροβόλησαν αστυνομικούς! Οι σφαίρες τρύπησαν ψυγεία και τέντες καταστημάτων (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Καταδίωξη με πυροβολισμούς σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην Αμάρυνθο και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα
Οι αστυνομικοί δέχτηκαν πυροβολισμούς, όταν προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.
Οι σφαίρες έπεφταν βροχή - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των κακοποιών

BINTEO

Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της Αμαρύνθου.
Ήταν περίπου στις 3.30 όταν οι αστυνομικοί της Δ΄ΟΠΚΕ Εύβοιας, εντόπισαν να κινείται στην περιοχή ένα μπλε αυτοκίνητο μάρκας VOLVO, το οποίο είχε κλαπεί από χωριό της Λάρισας εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στο κλεμμένο ΙΧ επέβαιναν τρία άτομα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πρόκειται για σκληρούς κακοποιούς, οι οποίοι αναζητούνται να συλληφθούν για σωρεία κλοπών στην Κεντρική Ελλάδα.
Οι αστυνομικοί μόλις προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το όχημα, δέχτηκαν πυροβολισμούς με καλάσνικοφ και τότε ανταπόδωσαν και ακολούθησε τρελή καταδίωξη μέχρι την Ερέτρια, ώσπου τελικά οι κακοποιοί κατάφεραν να ξεφύγουν.
Οι σφαίρες έπεφταν βροχή και ορισμένες εξωστρακίστηκαν και τρύπησαν ψυγεία και τέντες περίπτερου και διπλανών καφετεριών.
Ευτυχώς λόγω της ώρας τα πάντα ήταν κλειστά στην Αμάρυνθο και την ώρα της καταδίωξης δεν υπήρχε πεζός ή διερχόμενο όχημα στο σημείο των πυροβολισμών.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας έχει σημάνει συναγερμός για την σύλληψη των κακοποιών και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.
"Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα" λένε οι τρομοκρατημενοι κάτοικοι στο eviazoom.
Στο eviazoom μιλάει επίσης ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, που είδε πρώτος την τρύπα στο ψυγείο από την σφαίρα, όπως και αυτόπτες μάρτυρες που τονίζουν ότι άκουσαν τους πυροβολισμούς και κάνουν λόγο για "χαλασμό κυρίου".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA