ΧΑΛΚΙΔΑ : ΟΡΓΗ! ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ. "ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ & ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ" ΦΩΝΑΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΧΑΛΚΙΔΑ : ΟΡΓΗ! ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ. "ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ & ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ" ΦΩΝΑΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αμόκ και οργή για τον Σίμο Κεδίκογλου στην Χαλκίδα.
"Πάρτε τον Κεδίκογλου και φύγετε από εδώ ουστ!" φώναζαν εκατοντάδες πολίτες.


Η Αστυνομία έχει περικυκλώσει το πολιτικό γραφείο του Κεδίκογλου τα τελευταία 24ωρα ο οποίος βρίσκεται σε πανικό και η τοπική κοινωνία κάνει λόγο για πρωτοφανές περιστατικά.


ΒΙΝΤΕΟ

Περιπολικά, Ασφάλεια & ομάδες της ΔΙΑΣ έχουν κάνει κυριολεκτικά σπίτι τους το πολιτικό γραφείο, ενώ ακόμα και οι συνεργάτες του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν τολμάνε να βγουν από την πολυκατοικία. 

Το γραφείο ενώ έχει κόσμο μέσα, δεν μας άνοιξε κανείς χτυπώντας για πολλή ώρα το κουδόυνι!
Ο καθηγητής κ.Τσάλλας τονίζει στην eviazoom για τον φίλο του Σίμο, ότι δεν τον τιμάει να περιστοιχίζεται από ανθρωπους με πιστόλια & γιλέκα και δεκάδες περιπολικά.
"Είναι παρακμή αυτό, δεν είναι Δημοκρατία φίλε Σίμο..."


Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πορεία για την ΕΡΤ που ξεκίνησε από την Παραλία της Χαλκίδας αποδοκιμάζοντας έντονα τον Κεδίκογλου & Κυβέρνηση.

Το παρών έδωσαν απλοί πολίτες, φορείς, τα πολιτικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, η ΕΛΜΕ, το Εργατικό Κέντρο, το ΠΑΜΕ, οι εργαζόμενοι του ΤΣΙΜΕΝΤΑΔΙΚΟΥ κ.α.

Η οργή του κόσμου έχει ξεχειλίσει και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και απρόβλεπτες...






Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA