ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ 47Η ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ 47Η ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Aκολουθεί το δελτίο τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτριου Βουρδάνου, σύμφωνα με το οποίο η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της 47ης Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (18 έως 26 Μαΐου 2013), θα εκμεταλλευτεί τον εκθεσιακό χώρο του Γ’ Κτιρίου (3.000 τ.μ.) της Π.Ε.Λ, παραχωρώντας δωρεάν ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα σε όσους παραγωγούς, επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα, μεταποιητές, τυποποιητές κ.λ.π. επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση, με στόχο την προβολή των προϊόντων τους.
Στον ίδιο χώρο υπάρχει δυνατότητα προβολής και των τουριστικών και πολιτιστικών πόρων της Περιφέρειας και όλων των μορφών εναλλακτικού τουρισμού για το σκοπό αυτό καλούνται οι Δήμοι και οι εμπλεκόμενοι φορείς τουρισμού να συνεργασθούν με την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού κ. Φανή Παπαθωμά για την καλύτερη και αρτιότερη προβολή του τουριστικού και εμπορικού προϊόντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει θέσει στις άμεσες προτεραιότητές της την ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα και τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης που θα κάνει τα προϊόντα μας ανταγωνιστικά.
Στόχος της είναι η επανεκκίνηση της ανάπτυξης του αγροτοδιατροφικού τομέα με συσπείρωση όλων των παραγωγικών δυνάμεών του, στηριζόμενοι στην παραγωγή προϊόντων με ποιότητα και Στερεοελλαδίτικη ταυτότητα αλλά και την προβολή και προώθηση αυτών.
Στα πλαίσια αυτά, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με αντικείμενο την συμμετοχή της Περιφέρειας στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (η έκθεση θα διεξαχθεί από 18 έως 26 Μαΐου 2013), αποφασίστηκε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να εκμεταλλευτεί τον εκθεσιακό χώρο του Γ’ Κτιρίου (3.000 τ.μ.) της Π.Ε.Λ., παραχωρώντας δωρεάν ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα σε όσους παραγωγούς, επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα, μεταποιητές, τυποποιητές κ.λ.π. επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση, με στόχο την προβολή των προϊόντων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στην κα Ευαγγελία Κατσίκα στο τηλέφωνο 22313 53163 ή στο katsika@daaf.gr.

Στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχει δυνατότητα προβολής εκτός των αγροτικών προϊόντων και των τουριστικών και πολιτιστικών πόρων της Περιφέρειας και όλων των μορφών εναλλακτικού τουρισμού για το σκοπό αυτό καλούνται οι Δήμοι και οι εμπλεκόμενοι φορείς τουρισμού να συνεργασθούν με την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού κ.Φανή Παπαθωμά για την καλύτερη και αρτιότερη προβολή του τουριστικού και εμπορικού προϊόντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA