Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΡΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟ ΜΙΧΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΡΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟ ΜΙΧΟ

Μηνυτήρια αναφόρα στον Εισαγγελέα Χαλκίδας έκανε ο Δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης εναντίον του Βουλευτή Εύβοιας με την Χρυσή Αυγή Νίκο Μίχο, επειδή όπως λέει ο ίδιος δέχτηκε απειλές.
Ο Δήμαρχος αναφέρει στην μήνυση του ότι ο Νίκος Μίχος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε " δεν κάνεις σωστά την δουλειά σου θα έρθω στην Σκύρο και θα σε χαστουκίσω" επειδή σφράγισε μπαράκια της περιοχής.
Μάλιστα ο Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης έκανε και αναφορά - καταγγελία εισβάρος του Βουλευτή στην Βουλή και στα Υπουργεία Εσωτερικών και Προστασίας του πολίτη, ενώ ζήτησε και την άρση ασυλίας του.
Η επιτροπή Δεοντολογίας στην τελευταία συνεδρίαση της ενημέρωσε ότι θα ασχοληθεί με την καταγγελία εφόσον γίνει άρση ασυλίας από την Εισαγγελία Χαλκίδας.
Η EVIAZOOM θα επικοινωνήσει με τον Βουλευτή Νίκο Μίχο ο οποίος δεν έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές με τέτοια ζητήματα για να μας δώσει την δική του εκδοχή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA